Gra tekstowa w pokemon.
Witam ! Moja siostra robi nowe forum o pokemonach i szuka 2 adminów ( forum jeszcze nie zaczeło się robićc )
Adminów którzy będą mieli umiejętnośći :
Graficzne - obrazki po forami i logo
Ortograficzne - będom pisali dlugie i starane wypowiedzi ( ograniczenie będzie,że w poscie 3 linijki )
Będom sprawidliwi i uczymi itp
Pomagam jej bo da mi za to kase
Mam propozycje aczkolwiek nie chce reklamować tutaj zadnego forum i mam pytanie czy Jade i Karen byli ny zainteresowani propozycją admina widziałem wasze loga i macie zdolności graficzne
No mogłabym być adminem,ale nie chce mi się pisac trzech linijek
Z miłą chęcią zostanę adminem co do pisania 3 linijek nie zawsze się tak da ale zazwyczaj piszę dość długo
Imię i Nazwisko: Karen Testarossa
Region: Sinnoh
Rodzinne miasto: Twinleaf Town
Teraz w regionie: Sinnoh
Torba: 5x PokeBall
4000$
PokeDex
Odznaki: Brak
Wstążki: Brak
Ranga: Koordynatorka
Cel: Zostać super koordynatorką!Wygrać Wielki Festiwal!Zobaczyć strażników jezior!Złapać Mesprita,Azelfa i Uxie!Spotkać i złapać wszystkie legendy!Stać się członkinią Team Galactic !
Lubię: Pokazy,Słodkie pokemony
Ulubiona legenda: Mesprit/Giratina
Ulubiony pokemon: Pachirisu
Ulubiony typ: Duch
Widziane legendy: Brak
Posiadane legendy: Brak
W boxsie: Pokemonów brak
Pokemony
Torchic
Lvl: 10
Ataki: Scratch(Drapanie), Growl(Warkot),Focus Energy(Centra Energii),Ember(Żar)
Vulpix
Lvl: 11
Ataki: Ember(Żar),Tail Whip( Machanie Ogonem),Roar(Ryk),Quick Attack(Szybki Atak)
Phione
Lvl: 6
Ataki: Bubble(Bąbelki),Water Sport(Nawodnienie)
Ja mogę zostać adminem co do ortografii a 3 linijki to mogę pisać
Jade nie martw się ona tez ale chcę aby było to porządne forum Agor raczej nie ona chce same dziewczyny
Karen,Jade umiecie wstawiać obrazki pod fora >? wyśle wam na pw to forum ( tam nic nie ma ) Ja będe je robił na jej nicku bo jej nie ma pare dni ( ale nikomu nie rozsyłajcie linka dopiero na zkończenie